Over eCMR-Info.nl 

De informatie op deze website is bijeengebracht door TLN en evofenedex in samenwerking met Stichting Vervoeradres (SVA).

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistiek dienstverleners. 

TLN staat voor optimalisatie van goederenstromen en logistieke ketens.

TLN gaat voor een sterke, duurzame economie, nu en in de toekomst.

Ga naar de TLN Website voor meer informatie

evofenedex

Ondernemingsvereniging evofenedex is het kennisknooppunt voor handel en logistiek. evofenedex is belangenbehartiger voor logistiek en internationaal ondernemen in Nederland. Door gezamenlijk hindernissen weg te nemen, grootschalig kennis te delen en een mix van vooruitstrevende producten en innovatieve diensten te bieden, helpen wij bedrijven bij het vergroten van hun wendbaarheid en het optimaliseren van hun activiteiten.

Ga naar de evofenedex website voor meer informatie

Stichting Vervoeradres

De Stichting Vervoeradres geeft juridische ondersteuning voor goederenvervoer over weg en water. Dat doet de Stichting door het uitgeven van algemene voorwaarden  en door het aanbieden van een  standaard voor de vrachtbrief. 

Via het gratis internettijdschrift  Weg en Wagen  en via de website biedt de Stichting uitgebreide juridische informatie aan gericht op de logistieke praktijk.

Ga naar de SVA website voor meer informatie